2022. december 8. - Megjelent Kiss Rebeka és Sebők Miklós "Creating an Enhanced Infrastructure of Parliamentary Archives for Better Democratic Transparency and Legislative Research" c. tanulmánya

Kiss Rebeka és Sebők Miklós az International Journal of Parliamentary Studies legújabb számában publikálták a Creating an Enhanced Infrastructure of Parliamentary Archives for Better Democratic Transparency and Legislative Research - Report on the OPTED forum in the European Parliament (Brüsszel, Belgium, 2022. június 15.) című tanulmányukat.

Ebben a tanulmányban összefoglalják az OPTED hálózat által az Európai Parlamentben 2022. június 15-én az OPTED hálózat által szervezett "Data4Parliaments" Parliamentary Data for a Better Democracy (Parlamenti adatok a jobb demokráciáért) című fórum legfontosabb megállapításait. A konferencia célja az volt, hogy fórumot biztosítson a parlamenti szöveges adatok megosztásával és elemzésével kapcsolatos eszmecserére a hivatalos archívumok és a társadalomtudományok és a civil társadalom különböző felhasználói csoportjai között.